Info

FUNDERAR NI PÅ ATT GIFTA ER I NEW YORK?
PLANERING OCH FOTOGRAFERING
I ETT PAKET

New York Bröllop är ett koncept för er som vill ha skräddarsydd koordinering på svenska för bröllop i New York. Ni får guidning genom planeringsprocessen och jag följer med till New York och dokumenterar den stora dagen.

Med New York Bröllop slipper du stress och får en mer avslappnad bröllopsplanering. Och vi har kul på vägen. Ni slipper slita ert hår för att ni inte hittar rätt information eller en plats som är rätt för just ert bröllop. 

Ni har alltid tillgång till mig som bollplank, för inspiration eller som hjälp med bokningar. Hur mycket jag leder planeringen beror helt på era förkunskaper om New York. 

Oavsett om ni vill gifta er i kyrkan eller borgerligt erbjuder jag både planering och fotografering.

VARFÖR VÄLJA NYB:
  • hjälp med det just ni behöver
  • skräddarsydd planering
  • ni slipper hålla reda på alla detaljer
  • kul att dela planeringen med någon som gjort samma sak 
  • ni når mig via e-post eller telefon under hela planeringsarbetet
  • bröllopet dokumenteras av samma person som har koll på detaljerna och alla  önskemål kring bröllopet

 

PLANERING OCH FOTON

Oavsett om ni vill ha ett bröllop i Svenska kyrkan eller gifta er borgerligt, kräver bröllopet planering. Och du vill troligen göra det minnesvärt och föreviga varje sekund av dagen. Jag både planerar och fotar. 

VAD KAN JAG HJÄLPA TILL MED?

Skräddarsydd koordinering för bröllop i NYC med guidning genom planeringsprocessen och fotografering under den stora dagen.

Att planera ett bröllop i New York innebär en del fix och trix innan man åker och det rör sig om timtal framför datorn. Min grundidé är att hjälpa till med alltihop.

Jag är USA-fantast och särskilt förtjust i New York. Jag är fotograf och min stil är främst journalistisk. Det innebär att jag inte försöker styra omgivningen, jag jobbar för att fånga verkliga händelser när de sker. Det är de ögonblicken Och har också lärt mig att det är det som bidrar allra bäst till att bevara minnen. Att få tillbaka den känslan i magen ni hade under bröllopet när ni tittar på bilderna.

HUR, VAR, NÄR?

Vad som ska planeras beror ju helt på vad man vill ha för typ av bröllop.

Några saker att planera är när, hur och var och med de svaren ge sig in i djungeln av vigselförrättare och fotografer, locations och restauranger, för att inte tala om att göra budget. Hur funkar det med tillstånd och vigselbevis? Vad gäller i Sverige kontra NYC? Steg två är att planera var man ska bo och hur länge man ska vara där. Man ska planera hur man vill ha sin ceremoni, sitt ceremonital. Roller i vigseln. Ska vänner följa med, ska föräldrar följa med? Man ska planera vigseldagen, boka hårfix, smink, kanske bilservice… kanske även en brunch dagen efter?

Jag har möjlighet att erbjuda allt det där, precis så mycket som passar er. Tveka inte att höra av er oavsett i vilket stadie i planeringen ni befinner er. Eller om ni bara undrar något.

 Kontakta Sofie